NK Snelschaken 2024

Over twee weken spelen we om het Nederlands Kampioenschap Snelschaken 2024. Inmiddels hebben we 154 aanmeldingen en 112 spelers hebben ook al betaald. We hopen dat we minimaal 200 spelers halen zoals vorig jaar. Er kunnen maximaal 250 spelers meedoen. Er zijn drie spelers die zelfs hun FIDE federatie om hebben laten zetten naar NED omdat ze heel graag mee willen doen.
Alle info voor het NK Snelschaken is te vinden op:
livechess.nl/info/

2 Reacties

  1. Avatar
    Brent 30 augustus 2024

    Dat vooruitbetalen is geen aanrader. Het betaalde inschrijfgeld voor het snelschaken voor clubteams bijna 2 maanden geleden heb ik nog steeds niet terug, nadat we helaas wegens een verhinderd teamlid toch niet konden meespelen en dat ruim op tijd gemeld hadden.

  2. Avatar
    Frans Peeters 31 augustus 2024

    Het niet vooruitbetalen leidt tot meer no shows, zo is onze ervaring en dat is onhandig voor een schaaktoernooi zoals dit. Iedereen die betaald heeft en daarna besluit niet mee te doen en dit meldt, krijgt meteen zijn geld terug. Dat hebben we gisteren nog toegepast. Geheel terugbetalen doen we met afmeldingen vóór woensdagmiddag 11 september 2024 16:00 uur. Als je daarna afmeldt, houden we 15 euro in voor de lunch (kostprijs die wij afdragen) en krijg je 10 euro terug. Als je op de dag zelf niet komt opdagen zonder enig bericht, krijg je niets terug.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.