Schaaksite zoekt met spoed verslaggevers

Zoals u weet is het motto van Schaaksite dat deze site vóór en dóór schakers wordt samengesteld. Iedereen die een (gratis) account heeft, kan zelf een artikel plaatsen op onze site (rekening houdend met onze huisregels). We werken al lange tijd met vrijwilligers. Mensen die bereid zijn om mee te helpen. Na de eerste omroep liep het storm bij de vacature voor de boekenrubriek dus dat hoeft niet meer.

Schaaksite houdt liefst zoveel mogelijk de actualiteit bij door de grote evenementen (voornamelijk in Nederland) te volgen. We zijn afhankelijk van schakers die het leuk vinden om één (of meer) ronden live te volgen en aan de hand daarvan een verslag te schrijven waarin wat schaaktechnische fragmenten of soms zelfs hele partijen geanalyseerd worden en van commentaar worden voorzien. Vele mensen gingen u voor! Niet iedereen hoeft een heel sterke schaker te zijn. Vooral een enthousiaste liefhebber met een goede pen is goud waard! Als je een vlotte pen hebt, het schaken toegankelijk kunt maken voor het grote publiek en bij voorkeur een behoorlijke speelsterkte (1900+) houden we ons graag aanbevolen. Lees bijvoorbeeld het volgende vermakelijke verslag van onze reporter bij een toernooi dat wij dagelijks hebben gevolgd, het Tata Steel schaaktoernooi, een verslag, samengesteld door Richard Vedder: “We krijgen een massasprint”.

Dit najaar zijn wij van plan o.a. de Olympiade, Hoogeveen, de WK-tweekamp en het Schaakfestival in Groningen te volgen. Help ons a.u.b. hiermee! Meer weten en/of heeft u interesse? Stuur ons een bericht op ons mailadres: redactieschaaksite@gmail.com.

Ook op andere terreinen kunnen we altijd hulp gebruiken. Leest u daarom het bericht “Meehelpen aan Schaaksite” ook even. We zijn u bij voorbaat zeer erkentelijk!

 

 

 

 

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.